Η Εταιρεία

Η New Media Services, πρώην Vision Media, έχει δραστηριοποιηθεί στον χώρο των οπτικοακουστικών από τη δεκαετία του ’80. Με μια εμπειρία που αγγίζει τα τριάντα χρόνια, η εταιρεία έχει εδραιώσει τον εαυτό της ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κλάδο της. Με μια ισχυρή δέσμευση για την παροχή αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων, η New Media Services συνεργάζεται με πελάτες από διάφορους τομείς, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην παραγωγή, επεξεργασία και διανομή οπτικοακουστικού εξοπλισμού. Η εταιρία συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις αλλαγές της τεχνολογίας και των απαιτήσεων της αγοράς, παρέχοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών και την καινοτομία που την διακρίνει.

Η New Media Services διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό ώστε να υλοποιήσει το ιδανικό event για τις ανάγκες σας. Με μια ευρεία γκάμα οπτικοακουστικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, όπως LED Wall, Video Wall, ηχητικά συστήματα και monitors κάθε διάστασης, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για το event σας.

Ένας από τους τρόπους που μπορούμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία είναι μέσω του projection mapping. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της εκδήλωσης, μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικά εφέ, από μικρά σκηνικά έως μεγάλες εικόνες που καλύπτουν ολόκληρες αρένες, κτήρια ορόσημα ή άλλα αρχιτεκτονικά τοπία. Το projection mapping αποτελεί ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ που θα καταπλήξει τους επισκέπτες σας.

Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε εικονικές εμπειρίες 3D και 360° με τη χρήση τεχνολογίας εικονικής περιήγησης και πανοραμικής φωτογραφίας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε τον χώρο σας στο κοινό σας, δημιουργώντας εικονικά την εμπειρία επίσκεψης σε αυτόν.

Η New Media Services είναι επίσης σε θέση να παρέχει εντυπωσιακά LED Wall, προσαρμοσμένα σε διάφορα περιβάλλοντα. Είτε χρειάζεστε LED Wall για λόμπι, αίθουσες συσκέψεων, κοινόχρηστους χώρους ή ακόμη και εξωτερικούς χώρους, μπορούμε να προσαρμόσουμε τη λύση μας στις ανάγκες σας, προσφέροντας εκπληκτική οπτική απόδοση.

Τέλος, η εταιρεία μας έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην παραγωγή και τεχνική υποστήριξη virtual events, προσφέροντας υπηρεσίες όπως virtual webinars, βιντεοσκόπηση περιεχομένου, post-event video production και αναμετάδοση ψηφιακών events. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φέρετε την εκδήλωσή σας στον ψηφιακό χώρο και να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσει σε ευρύ κοινό, ενσωματώνοντας την τεχνολογία στην επικοινωνία σας.

Στη New Media Services, οι τεχνικοί μας αποτελούν τον πυρήνα της εταιρείας και διαδραματίζουν ζωτικό ρόλο στην παροχή υψηλής ποιότητας οπτικοακουστικών υπηρεσιών. Είναι έμπειροι επαγγελματίες και διαθέτουν βαθιά γνώση των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στον χώρο των οπτικοακουστικών.